Registracija domena i web hostinga

Registracija domena - .hr, .com, .net, .org...

Prvi korak pri izradi Internet stranica je odabir imena. Za ime je najbolje da bude isto kao što se zove i vaša tvrtka ili opis vašeg posla. Da bi ste mogli registrirati neko ime, ono mora biti slobodno. Provjerite je li vaše ime slobodno, te podnesite zahtjev za registraciju istog:

 

www. .  

 

.hr domene su besplatne a mogu ih registrirati samo pravne osobe u Republici Hrvatskoj. Ostale domene (.com .net .org .biz .info) mogu svi registrirati i naplaćuju se po cijeni od 80 kn + PDV godišnje.

 

Web hosting ili serveri

Kada imate gotove web stranice morate ih negdje postaviti na Internet kako bi bile dostupne svima. Za tu svrhu služe serveri. Naši serveri su smješteni u Republici Hrvatskoj što označava brzi pristup i fizički kontakt u slučaju kvara. Koristimo samo najbolje Linux server sa MySQL bazama podataka, te Control Panelom iz kojeg možete sami administrirati i koristiti preko 50 alata za potpunu kontrolu nad vašom stranicom. U sklopu servera možete koristiti i službene e-mail adrese tipa ime@firma.hr u neograničenoj količini.

Cijena web hostinga za standardne projekte iznosi 50 kn + PDV mjesečno.

 

 

Kontakt podaci

Telefon: 047 811 390
E-mail: info@infostudio.hr

InfoStudio d.o.o.
Brod 13, 47300 Ogulin, Hrvatska