Ostale usluge

Dizajniranje logotipa

Svaka ozbiljna firma ili udruga ima svoj logotip. To je zaštitni znak po kojemu se razlikujete od drugih, te s kvalitetnim logotipom ostavljate puno bolji dojam na potencijalne klijente i djelujete mnogo ozbiljnije. Također, dobar logotip ostaje u svijesti klijenata koji ga kasnije prepoznaju i rađe odabiru nego da se sa istim nisu nikada susretali. Prepustite stručnim dizajnerima da u dogovoru sa vama dizajniraju kvalitetne i moderne logotipe ili predloške memoranduma, vizitaka, bilježnica, plakata... Kontaktirajte nas za više informacija.

 

Neki od logotipa iz naše izrade:


Športski ribolov Snowboard klub OgulinHida sovljeOgulinski šahovski klub

 

Web shop

Ili Internet trgovina je poseban program preko kojega možete voditi svoju trgovinu od kuće. Bez obzira želite li prodavati svoje slike i umjetničke radove ili auto dijelove, Internet je najlakši način za približiti svoje proizvode potencijalnim kupcima. Slobodno nas kontaktirajte i objasnite nam sve vaše želje, zahtjeve, ideje...

 

 

Programiranje

Treba li vam neka programska aplikacija, tu su naši programeri da vam pomognu. Bila to samo neka web forma ili skripta, cms, knjiga gostiju ili forum ili čak posebni program za posebnu namjenu, obratite nam se s punim povjerenjem.

 

 

SEO - optimizacija za tražilice

Imate svoje Internet stranice koje ste skupo platili a nikako ih ne pronalazite na google-u, vrijeme je da vam pregledamo kod te da ga optimiziramo da bude prepoznatljiv tražilicama. Također vam možemo pomoći pri promociji vaših Internet stranica i marketingu kako bi posjetitelji mogli doći do vas. Kontaktirajte nas i objasnite nam svoj problem!

 

 

 

Kontakt podaci

Telefon: 047 811 390
E-mail: info@infostudio.hr

InfoStudio d.o.o.
Brod 13, 47300 Ogulin, Hrvatska